Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină     Electorale Generale | Locale ]     Întâlniri/Conferințe      Program      Plan      Campanii   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC
AUGUST 2002

BOLOVANII DE CEARCEAF
"Fiecare cu bolovanul pe care și l-a ales"

  mai întâi treci pe la Vestiar  

  apoi intră în Carieră  

... și în final, uită-te la "TELEVIZOR"! 

 


 

În intenția de a da o nouă utilitate politicienilor români, URR demarează duminică 11 august, la ora 10.00, în Costinești campania "Bolovani de Cearceaf". Mergem la mare pentru a asigura ceva mai multă stabilitate votanților aflați la plajă.
Distribuim gratuit celor interesați Bolovani de Cearceaf cu Năstase, Văcăroiu, Iliescu și alții, care te vor ajuta, cu greutatea personalităților lor, să uiți, pe perioada sejurului, de neplăcerile cauzate de Vântu puternic.
Bolovanii au câteva caracteristici similare cu originalele: sunt goi pe dinăuntru (trebuie sa-i umpli cu ceva ca să-ți fie utili), sunt plini de colțuri, au mai multe fețe și nu dai un ban pe ei.
Turiștii care vor fi reperați de echipele noastre de voluntari bucurându-se pe plajă de utilitatea bolovanilor vor primi, tot gratuit, un tricou cu politicianul de care fiecare ar vrea să scape cel mai repede.

E superofertă:                        Te odihnești și câștigi!*

 

(*Valabilă doar în luna august)

 

Nu rata ocazia să te bucuri de ce ți s-a votat! Dacă totuși nu poți ajunge la mare vara asta, spune-ne aici pe site ce părere ai de campania noastră.

 

Că toți vrem să scăpăm de politicienii actuali nu e un secret pentru nimeni. În august ne distrăm pe seama lor în slip și șlapi. Faptul că îi ridiculizăm pe cei care își bat joc de tine și de noi e doar o chestiune estivală, un fel de haz de necaz. Avem însă și ac de cojocul lor.
Începând din septembrie îți vom arăta, lună de lună, cum construim serios, cu și pentru tine, alternativa politică pe care românii o așteaptă de 12 ani - Uniunea pentru Reconstrucția României - URR.

 

Vom munci ca să fii respectat, pentru că asta contează în primul rând, nu-i așa?NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR