Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină     Electorale Generale | Locale ]     Întâlniri/Conferințe      Program      Plan      Campanii   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC
 
 
7-9 NOIEMBRIE 2003

"Contează să-ți pese,așa începe
Contează să vrei, așa pornești"
(Starea de spirit)

 

 

ECO Parâng II

 
 

 

35 de tineri (dintre care doar jumatate membri!) au participat la etapa a II-a a acțiunii de ecologizare a masivului Parâng demarată de O.L. Petrila. Vineri, în jurul orelor 22:30 grupului de URR-iști din Petrila li s-au alăturat cei 21 de participanți de la Cluj, prima noapte fiind plină de distracție și voie bună. Sâmbătă dimineața, o dată cu deșteptarea participanților și ridicarea ceții am "survolat" zona vizată cu telescaunul pentru o primă familiarizare cu teritoriul. Ulterior, la jumătatea versantului ne-am reunit cu toții pentru a alcătui doua grupuri ( voit mixte - a se vedea încercarea de "team-building"! :) ) care au pornit apoi în direcții opuse înarmate fiind cu sacii de rigoare.

Misiunea fiind dusă la bun sfârșit în decurs de câteva ore, am contabilizat în final 24 de saci cu deșeuri (și încă nici nu au fost de ajuns!). Acțiunea efectivă s-a încheiat în jurul orelor 16.00 dar noi am continuat cu discuții aprinse referitor la diverse subiecte de natură civică și, la cererea a câțiva dintre ei, cu o informare generală despre URR. Totul a culminat cu cei câțiva turiști curioși și localnici care priveau mirați și cu oarecare admirație către grupul de tineri care au urcat și aliniat sacii plini de deșeuri la rampa de îmbarcare a telescaunului. Seara, adunați în jurul focului din fața cabanei și acompaniați de chitară, mulțumirea participanților a fost umbrită doar de părerile de rău că duminică va trebui să ne despărțim.

A doua zi de dimineață am făcut o ultimă plimbare pe traseul curățat în ajun, am pregătit cabana de plecare și la orele 15:30 ne-am îndreptăm cu părere de rău spre cele două microbuzuri care aveau să ne despartă - sperăm noi, temporar.

EPILOG: În timp ce ai lor se pregătesc de grevă, studenții URR-iști, cei deveniți de acum simpatizanți si chiar viitori membri exclamă plini de mândrie: "Nouă ne pasă! Am făcut-o și pe asta!".

Mulțumiri tuturor celor care și-au adus contribuția la realizarea acțiunii, dar în special lui Mircea Popescu, Zoli Nagy, Laurențiu Ștefănescu și nu în ultimul rând primăriei Petroșani.

Iar acum, în final, vă lăsăm să vă delectați cu câteva poze...

Edy Narița, secretar O.L.Petrila & Kinga Fekete, secretar O.L.Cluj Napoca

 

 

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR