Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină     Electorale Generale | Locale ]     Întâlniri/Conferințe      Program      Plan      Campanii   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

București, 9 decembrie 2004

Veniți la vot în turul doi!

 

Dragi simpatizanți,

 

duminică 12 decembrie, va avea loc turul al doilea al alegerilor prezidențiale, în care vom avea de ales între Traian Băsescu și Adrian Năstase. Într-un fel nefiresc, pentru funcția supremă în stat sunt în competiție președintele unui partid de stânga ca reprezentant politic al stângii și tot președintele unui partid de stânga ca reprezentant politic al dreptei din România.

 

Suntem iarăși, ca și acum patru ani, în postura de a alege între variante care nu ne reprezintă așa cum ne-am dori. Suntem din nou obligați să votăm pragmatic, acceptând compromisul răului mai mic. Ne-am fi dorit să putem vota pentru un candidat autentic de dreapta, dar clasa politică românească nu a fost în stare să promoveze așa ceva.

 

Așa stând lucrurile, sprijinul politic al URR pentru votul din turul doi, nu se poate îndrepta decât către candidatul Alianței D.A. - Traian Băsescu.

 

Mergeți duminică la vot și împiedicați continuarea abuzurilor și a disprețului pe care liderii PSD le exercită de patru ani asupra noastră, a tuturor!
Fiecare vot contează!

 

 

Cosmin Alexandru, Președinte

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 


București, 6 decembrie 2004

Rezultatele primelor alegeri ale URR

 

Dragi susținători,

 

Acest mesaj se adresează celor peste 37.000 de români care au votat URR la primele alegeri generale la care acest partid a participat. Vă mulțumim tuturor pentru că ați fost alături de noi într-un moment foarte important. În ultimii doi ani și jumătate am muncit foarte mult dar, din păcate, rezultatele politice obținute sunt mult sub ceea ce ne-am propus când ne-am înhămat la această muncă. Ele ne obligă să regândim din temelii demersul nostru așa încât de acum încolo să facem lucrurile mai bine decât le-am făcut până la alegeri. Am pierdut o luptă însă asta nu înseamnă că renunțăm să luptăm pentru idealurile și credința noastră.

 

Atât campania pentru aceaste alegeri cât și alegerile în sine au fost marcate de incorectitudini multe și grave. Legea electorală așa cum a fost ea votată de toate partidele din parlament a fost discriminatorie față de partidele extraparlamentare și a permis foarte multe ocoliri ale ei de către principalele forțe politice. Actuala clasă politică a dorit să-și conserve statutul prin singurul fel în care știe să o facă - o lege strambă și un comportament incorect. Din nefericire pentru România, a reușit și de data asta.

 

Sarcina noastră pentru următorii patru ani va fi încă și mai grea decât până acum dar, odată cu întâlnirea organizațiilor URR din 4-5 decembrie, am făcut deja primul pas. Procesul de reorganizare internă și de regândire a acțiunilor noastre politice a început iar proiectul nostru politic va continua până când vom reuși ceea ce ne-am propus - crearea în România a unei clase politice moderne, oneste și competente.

 

Pentru succesul proiectului politic URR vom conta pe ajutorul fiecăruia dintre voi. La rândul vostru și voi puteți conta pe implicarea și dedicarea noastră în continuare. Toți trebuie să punem umărul pentru că FIECARE CONTEAZĂ!

 

Cosmin Alexandru, Președinte

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 


 ALEGERI GENERALE 2004: PREȘEDINȚIE MANDATE DEPUTAȚI SENAT   


 

  Proiectul URR pentru tineri este de fapt un proiect de reconstrucție a României pentru noi toți. Prin tineri dar și pentru părinții sau bunicii lor care vor să și-i vadă pe cei dragi realizându-se aici, acasă, alături de familiile lor, în țara în care s-au născut și au crescut. Foarte mulți își doresc asta dar nu văd nici o soluție.
  Noi vom susține legi care să îi ajute.

  Pe toți.

 

Pentru o casă

  În România sunt mulți tineri dispuși să muncească cinstit și să achite ratele pentru o casă a lor. Însă nici ei, nici părinții lor care au muncit o viață, nu au de unde să strângă avansul pentru un credit ipotecar.
  Noi vom susține o lege care să îi ajute.
  Pe toți.

 

 

Subvenționarea de către stat a 75% din avansul minim la un credit ipotecar de maxim 100.000 Euro pentru toți tinerii sub 35 de ani.

 

Vom susține desființarea ANL și subvenționarea parțială a beneficiarul creditului pentru construirea sau cumpărarea unei locuințe, astfel încât viitorii proprietari să se adreseze mai departe pieței libere, concurențiale.
Astfel este eliminat amestecul nejustificat și corupt al statului în domeniul construcției și repartiției unui număr oricum insuficient de locuințe.

Pentru o carieră

  În România, impozitele exagerate descurajează munca cinstită, mai multă sau mai bine calificată, pentru salarii mai mari. Tinerii sunt afectați pentru că impozitele le iau din banii atât de necesari oricărui început de drum.
  Noi vom susține o lege care să îi ajute.
  Pe toți.

 

 

 

Impozit unic pe salariu de 15% pentru tinerii sub 30 de ani.

 

Această prevedere legislativă va îmbunătăți posibilitățile tinerilor de a-și construi o viață mai bună (profesie, casă, familie) într-un mediu care este cel mai adesea foarte dificil.
Minusurile bugetare vor fi recuperate din lărgirea bazei de impozitare prin aducerea la lumină a slujbelor din economia subterană și prin angajarea mai facilă a tinerilor șomeri.

Pentru o țară

  Prea mulți dintre tinerii de valoare ai României au plecat. Ne sunt rude, prieteni, colegi. Trebuie să îi încurajăm să se întoarcă și să se realizeze aici, acasă, alături de cei dragi. Avem numai de pierdut dacă ei rămân acolo.

  Noi vom susține o lege care să îi ajute.
  Pe toți.

 

 

Impozit unic pe salariu de 10%, pe o perioadă de 5 ani, pentru toți tinerii specialiști sub 35 de ani care se întorc în România.

 

Legea se va aplica celor care au urmat în străinătate studii universitare sau postuniversitare în orice domeniu sau au lucrat cel puțin 1 an în următoarele domenii: IT, cercetare, sănătate, învățământ, management.
Dacă vrem o țară prosperă, este vital să recuperăm inteligența românească de peste hotare, care a părăsit România temporar ori definitiv și din cauza perspectivelor materiale nesatisfăcătoare.

 


 OVIDIU TUDORICI

 PENTRU PREȘEDINTE

Ovidiu Tudorici pentru Președinte

în câteva CuVinte

De ce candidez
 

"Am fost ales de colegii mei din partid pentru că sunt un tânăr reprezentativ pentru URR, ce a demonstrat succes atât profesional cât și politic"

 

Declarație din conferința de presă cu ocazia lansării candidaturii
București, 22.09.2004 [comunicat]NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR