Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină     Electorale Generale | Locale ]     Întâlniri/Conferințe      Program      Plan      Campanii   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

ALEGE URR - OAMENI CA TINE, NU POLITICIENI.Alegerile Locale 2004

 Iași duminică, 25 aprilie 2004
Liviu Antonesei - omul tău!
La Primărie!

 

Liviu AntoneseiNici un primar, oricât ar fi de valoros, nu poate conduce orașul de unul singur. El are nevoie de o echipă de consilieri, care să-l sprijine în toate proiectele benefice orașului. Am o astfel de echipă și sper să vă putem dovedi ce putem face pentru orașul nostru.

Pe listele de candidați pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean ale Uniunii pentru Reconstrucția României - URR Iași, sunt înscrise persoane pe deplin realizate profesional, impecabile ca moralitate, de vârste tinere si mature, cu domiciliile situate în toate cartierele orașului.
Încercăm să aliem experiența cu dinamismul, entuziasmul cu justa măsură și, de asemenea, să fim atenți la problemele tuturor zonelor și cartierelor orașului.
Candidez alături de o echipă! (Liviu Antonesei)

prezentarea candidaților   

 București  joi, 22 aprilie 2004
ALEGE URR - OAMENI CA TINE, NU POLITICIENI.

 

Alexandru Mircea BaciuO traversare a Bucureștiului este o continuă sursă de uimiri și frustrări deopotrivă pentru localnici cât și pentru vizitatori.

Începând cu cerșetorii de la Otopeni sau din Piața Unirii care "operează" în clanuri bine structurate chiar sub ochii polițiștilor ce-și fac veacul pe acolo, continuând cu gropile - capcană sau cu tranșeele de pe străzi și terminând cu mizeria fizică și morală prezentă la tot pasul, agresiuni continue acționează pe față sau insidios asupra noastră, a celor ce locuim sau trecem prin București.

Fac parte dintre acei oameni care tânjesc după normalitate....

Din păcate de 14 ani încoace anormalitatea a înlocuit normalitatea și ne-am obișnuit astfel. Suntem în situația în care cei normali par anormali, iar dorința de normalitate induce în interlocutori sentimente ca uimire, mirare, îndoială.

Vrem să readucem normalitatea în viața noastră! (Alexandru Mircea Baciu)

prezentarea candidaților   

 Craiova  miercuri, 7 aprilie 2004
OAMENI CA TINE, NU POLITICIENI

 

Miercuri 7 aprilie, în prezența președintelui URR, Cosmin Alexandru și a maestrului Victor Rebengiuc, Uniunea pentru Reconstrucția Românei - URR și-a pentru Craiova principalii candidați la funcțiile de primar și consilieri locali.

La eveniment au participat circa 100 de persoane: membri, oameni de afaceri respectați în comunitate, reprezentanți ai mass-media și ai societății civile.

Sub sloganul "Oameni ca tine, nu politicieni", URR Craiova și-a lansat candidații pentru Consiliul Local și candidatul pentru Primăria Craiovei. Oferta electorală a ureriștilor craioveni este la fel de tânără ca și URR, media de vârstă a candidaților fiind de 36 de ani.[...]

pe larg  


 Cluj-Napoca  marți, 9 martie 2004
URRmează altceva!

 

În prezența conducerii naționale, Uniunea pentru Reconstrucția Românei - URR și-a lansat la
Cluj-Napoca primii candidați. Evenimentul a avut un caracter deschis, la întalnire participând peste 200 persoane: membri, oameni de afaceri respectați în comunitate, reprezentanți ai
mass-media și ai societății civile.

Sub sloganul "URRmează altceva!", URR Cluj și-a lansat candidații pentru Consiliul Local și candidatul pentru Primăria Clujului. Oferta electorală a clujenilor este una extrem de tânără, media de vârstă a candidaților fiind de 33 de ani. [...]

pe larg  

 Candidați la Primării
  ARAD
 CLUJ-NAPOCA
Claudiu Cristea Nicolae Bocșa
  BISTRIȚA
IAȘI
Alexandru Toniuc Liviu Antonesei
  TIMIȘOARA
  ORADEA
Sorin Nanu DORIN COITA
  BACĂU
  PLOIEȘTI
Ana Maria Popovici Gruia Nisulescu
  CRAIOVA
BUCUREȘTI
Sorin Stanciulescu Alexandru Baciu
  SECTOR 1, Buc.
  SECTOR 2, Buc.
Razvan Stoenescu Andreea Balint
  SECTOR 3, Buc.
 SECTOR 4, Buc.
Eduard Anghel Sever Dudau
  SECTOR 5, Buc.
 SECTOR 6, Buc.
Liviu Floarea Rares Capitan
 Discurs Nick   Luna Amară

...o dată la 4 ani mă încui într-o cabină de vot trag perdeaua peste ultima revoltă personală inspir mirosul de tuș și îmi caut coerența, voința speranța. Mă gândesc... la naiba... E dreptul meu, e datoria mea, e și lupta mea aici. Trebuie să aleg, să desemnez, să sancționez, să desființez, să o iau de la capăt, altfel. De fiecare dată altfel... mă simt bine și important; în avântul meu cetățenesc sunt euforic... e dreptul meu, e datoria mea să aleg, să aleg, să aleg. Câtă nevoie de certitudine și câtă luciditate îmi rămân până să pun degetul în tuș și să îmi însemnez alegerea? [...]

pe larg  
Organizații locale


NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR