Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină     Electorale Generale | Locale ]     Întâlniri/Conferințe      Program      Plan      Campanii   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC
9-11.05.2003

Întâlnirea de la Miercurea Ciuc
a președinților organizațiilor locale
și grupurilor de inițiativă URR


Președinții organizațiilor locale și a grupurilor de ințiativă URR s-au întâlnit la Miercurea Ciuc în perioada 9 - 11 mai. Comitetul Director Național a fost de asemenea prezent, fiind reprezentat de către toți cei cinci lideri. Obiectivele centrale ale întâlnirii au fost finalizarea poziționării URR față de minoritatea maghiară, cunoașterea planului local de acțiune stabilit de fiecare organizație și grup de inițiativă pentru următoarele trei luni.

 

Vineri după-amiaza președintele URR, Cosmin Alexandru și Adrian Pop - vicepreședinte URR s-au intâlnit cu persoanele din Miercurea Ciuc interesate de URR. Întâlnirea a suscitat și interesul unor reprezentanți locali ai presei; evenimentul s-a desfășurat într-o atmosferă deschisă, liderii URR răspunzând tuturor întrebărilor venite din partea participanților.

După cină, întrucât majoritatea reprezentanților URR deja sosiseră, aceștia s-au strâns într-un cadru informal, prilej cu care președinții proaspetelor grupuri de inițiativă lansate în Oradea,Târgu Mureș, Arad, Sibiu și Bacău, au făcut cunoștință cu liderii celorlalte organizații, schimbând opinii și integrându-se în echipă.

 

Sâmbătă, dis-de-dimineață, lucrările au început prin prezentarea, de către fiecare organizație în parte, a planului de acțiune stabilit pe următoarele trei luni. A fost un foarte bun prilej pentru toți de afla care este stadiul de dezvoltare, care sunt prioritățile și obiectivele fiecărei organizații pentru următoarele trei luni.

În partea a doua a zilei, în cadrul unei ample dezbateri moderate de către președintele URR, Cosmin Alexandru, s-a finalizat atitudinea URR față de minoritatea maghiară din România.

Ultima parte a zilei a fost dedicată work-shop-urilor pe teme specifice.Tema centrală a acestora a constituit-o valorile și viziunea URR, așa cum sunt ele percepute de către membrii URR - acum și ca evoluție ulterioară, în timp.

 

Duminica a început cu vizionarea unui scurt film despre arta de a convinge. Pornind de la vizionarea filmului respectiv, participanții au dezbătut conținutul acestuia, sub indrumarea lui Adrian Stanciu, transpunând atributele și principiile prezentate în film în cazuri concrete și reale, în situații și demersuri politice efective.

În finalul întâlnirii de la Miercurea Ciuc, vicepreședintele URR, Mihaela Vincze, a prezentat succint primul proiect pe care URR îl pregătește, la nivel național.

 

Înainte de plecare, am făcut și câteva fotografii, în grup, pentru a ne aduce aminte cu plăcere atât de eficiența celor două zile în care am muncit în echipă, cât și de frumusețea locurilor și călduroasa atmosferă în care am fost primiți și am lucrat.

 

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR