Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină     Electorale Generale | Locale ]     Întâlniri/Conferințe      Program      Plan      Campanii   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC
06 - 08.08.2004

Întâlnirea Consiliului de Conducere Național
de la Bran

 

Reprezentanții organizațiilor URR s-au întâlnit în perioada 6 - 8 august, la Bran. Subiectele abordate în cadrul Consiliului de Conducere Național al Uniunii pentru Reconstrucția României - URR au vizat obiectivele propuse de echipa de urrnitori pentru extinderea dezvoltării în teritoriu până în alegerile din toamnă, candidații URR la alegerile parlamentare, întocmirea listelor cu reprezentanții URR în secțiile de votare, campania electorală, relația cu diaspora.

 

Sesiunea de lucru a început sâmbătă dimineața, prin prezentarea, de către secretarul general URR, Diana Calfa, a obiectivelor propuse pentru următoarea perioadă în vederea dezvoltării în teritoriu, precum și a repartizării membrilor CDN de reprezentare politică, pe județe.

De asemenea, au fost agreate criteriile de selecție a membrilor URR pentru întocmirea listelor de candidați, necesitatea depunerii de liste cu candidați URR și reprezentanți URR în secțiile de votare în toate județele.

 

Partea a doua a zilei de sâmbăta a fost alocata dezbaterilor pe tema mesajului campaniei URR din aceasta toamna.

 

Propunerea de strategie a vicepreședintelui URR, Claudiu Cristea, de abordare a diasporei în vederea creării, în prima fază, de grupuri de inițiativă URR peste hotare, votată în unanimitate, a încheiat sesiunea de lucru de sâmbătă. Strategia elaborată de Claudiu, având la baza Moțiunea Portocalie, inițiată de Matei Gulea, va debuta cu încercarea acestuia - delegat de către URR - de a iniția un prim grup de inițiativă în Europa de Vest.

 

 

Seara, reprezentanții URR s-au bucurat de surpriza foarte plăcuta organizată de gazdele întâlnirii, urreriștii brașoveni: un emoționant spectacol de dansuri populare din diferite regiuni ale țării susținut de formația "Românașul".

Echipa CDN a prezentat duminică o schiță de buget pentru campania din toamnă pe baza căruia s-au stabilit principalele canale de comunicare și tipuri de materiale electorale pe care le va utiliza URR în abordarea electoratului în această toamnă.

 

În continuare, reprezentantul URR și, în același timp, primar al orașului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Șerban, a prezentat succint participanților problemele cu care se confruntă primăria Câmpulung in vederea îmbunătățirii condițiilor de viață a locuitorilor acestui oraș.

 

Cu această ocazie reprezentantul CDN, Liviu Antonesei, a anunțat și data și locul primei întâlniri de lucru a tuturor aleșilor locali URR.

 

Întâlnirea de la Bran a luat sfârșit în jurul prânzului, după ce liderii URR au răspuns întrebărilor venite din partea reprezentanților prezenți la acest CCN.NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR