Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 11.10.2002

SCRISOARE DESCHISĂ PENTRU DL. GEORGE PRUTEANU

Domnule Pruteanu,

 

Am urmărit cu neplăcută surprindere prestația dumneavoastră pe-viu [live] de la spectacolul-de-vorbe [talk show-ul] de luni, 7 octombrie, de la spectacolul-lui-Tucă [Tucă Show]. Ați fost rece [cool] în enormitățile pe care le debitați, deși nu erați în timpul-prim [prime-time].


Aflându-ne imediat după semnarea acordului stai-lângă [stand-by] cu FMI-ul, înaintea aderării la OTAN [NATO] și în timpul preluării dobândirii-comunitare [acquis-ului comunitar], ne îngrijorează faptul că v-ați așezat în poziția-prăjinii [pole-position] pentru promovarea acestui proiect legislativ anacronic pe care îl susțineți cot la cot cu alți retrograzi din PSD și PRM.


Nu știm dacă acest proiect este doar un exercițiu de piețare-politică [marketing politic] pentru imaginea persoanei dumneavoastră sau rezultatul unei furtuni-în-creier [brainstorming] și nici câtă presiune-sau-hol [lobby] ați făcut pentru el, dar vă dăm un sfat:

Dați liber într-o seară păzitorului-de-corp [bodyguard-ului] și dacă nu aveți la îndemână un câine-fierbinte [hot dog] sau un sanviș-de-Hamburg [hamburger], deschideți un pachet de bețe [sticks-uri] pe care îl puteți găsi la superpiață [supermarket] la adunătura-de-magazine [mall] sau, dacă aveți legitimație, chiar la banul-jos-și-cară [cash and carry]. Îl mai puteți obține și în urma unei acțiuni de mostrare [sampling] efectuată de vreun tânăr mărfar [merchandiser] sau vreun promovator [promoter]. Apoi luați aparatul-de-pus-în-vârful-poalei [laptop-ul], conectați la el un șoarece [mouse] și începeți să navigați pe țesătură [web].

 

S-ar putea să vă apară pe ecran reclame la diferite firme - "Doar fă-o" [Just do it] sau "Al dumneavoastră digitalizat" [Digitally yours] sau "Viitorul e portocaliu" [The future is orange"] sau altele din care suntem convinși că nu veți înțelege nimic.


Presupunând că furnizorul dumneavoastră de între-rețele [internet] are un servitor [server] puternic, în funcție de discul-tare [hard disk-ul] și materia-moale [software-ul] de care dispuneți veți afla unde a ajuns omenirea în materie de comunicare liberă la începutul secolului XXI și cât de departe de asta e locul în care vreți dumneavoastră să priponiți limba română.


După ce v-ați lămurit, fără să mai așteptați hrănire-pe-la-spate (feed-back) de la noi, dați curs unuia din următoarele îndemnuri:

Back off, Get a life, Sue yourself, Spare us, Get lost, Enough is enough, Bye-bye!

 

Cosmin Alexandru

Președinte, Uniunea pentru Reconstrucția României - URRNetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR