Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 04.03.2003

Prostia la putere

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR consideră că prostia și imoralitatea unor parlamentari promovați de PSD și PRM nu au ce căuta în viața politică din România.
În seria spectacolelor de circ oferite de guvernanți pe banii noștri, după "capitalismul de cumetrie" și "baronii cinstei" urmează "papagali fără frontiere". Parlamentari români din PSD și PRM care au fost aleși să ne reprezinte, ne fac de fapt de rușine nu numai în România, ci oriunde i-ar duce cineva care să le satisfacă lacomia exploatându-le prostia.

Farsa publicată în presă reprezintă încă un semnal de alarmă pentru fundătură în care se află clasa politică românească din punct de vedere intelectual și moral. Nu mai există nici repere nici limite. Doar prețul corect.

Parlamentul este populat (sub acoperirea votului pe liste) de nulități lipsite de scrupule și de rușine. În loc de demisii de onoare (cuvânt interzis în PSD si PRM) vom auzi probabil din partea acestor impostori ai demnității publice doar explicații și scuze penibile sau, așa cum ne-au obișnuit, chiar de acuze la adresa celor care au pus la cale acest test de inteligență și moralitate.

 

Noi ne-am săturat de parlamentari semianalfabeți și mitocani, care cumpără un mandat doar ca să facă afaceri oneroase cu statul, iar în pauzele dintre aceste "activități" se dedică turismului de lux oficial. Nu mai avem nevoie de parlamentari care, pentru un pumn de dolari și o croazieră pe mare acceptă orice, chiar proiecte care se opun intereselor României.


Vom face tot ce ne stă în putință să nu mai vedem niciodată în Parlamentul României asemenea capodopere de nesimțire. Pentru că noi, și cu siguranță cei mai mulți români, ne-am cam săturat să-i suportăm.

 

Cosmin Alexandru, Președinte
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR