Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 13.05.2003

Guvernul PSD nu cunoaște legea

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR constată cu îngrijorare că PSD își afișează din ce în ce mai sfidător intențiile de a acapara puterea prin orice fel de mijloace. Prin declarațiile secretarului general PSD, conform cărora este bine ca primarii din România să fie pesediști, căci astfel au o relație specială cu guvernul și pot oferi avantaje speciale alegătorilor, partidul de guvernământ împarte cetățenii români în două categorii: cei care trăiesc mai bine pentru că votează cu PSD și cei care trăiesc mai prost pentru că își permit să voteze cu alt partid.

 

Considerăm inadmisibilă politizarea administrației și folosirea puterii în scopul eliminării adversarilor politici, pe care PSD a ajuns să le susțină în mod deschis. Este inadmisibil ca lideri ai partidului precum Cozmin Gușă sau Vasile Dâncu să îi încurajeze pe candidații PSD să promită fonduri guvernamentale pentru a câștiga puterea.

 

Atunci când miniștrii partidului de guvernământ recunosc că au făcut campanie electorală pe banii noștri, din care s-au plătit mașinile și benzina cu care s-au deplasat prin țară, ei recunosc deschis că fură din banii publici, și mai ales vor să sublinieze faptul că nimeni nu îi poate trage la răspundere. Uniunea pentru Reconstrucția României - URR consideră însă că legea nu va fi niciodată respectată în România atâta timp cât ea este batjocorită chiar în guvern, și solicită tuturor celor care doresc să trăiască într-o societate civilizată să ia atitudine împotriva promiscuității morale și a anarhiei pe care PSD o propune României.

 

 

Cosmin Alexandru, Președinte
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR