Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 21.05.2003

Împotriva legii mascării averilor

 

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR consideră revoltătoare atitudinea demnitarilor care declară că au conturi "de peste 10.000 de euro". Vinovat este, în primul rând, Pachetul Anticorupție conceput special de PSD pentru a ascunde corupția, dar noi considerăm că oamenii politici ar trebui să-și declare exact averea și numai din considerente morale.

 

Pachetul Anticorupție care transformă declararea averilor într-o bătaie de joc la adresa cetățenilor este o rușine pentru sistemul legislativ românesc, chiar dacă el era și înainte de adoptarea Pachetului suficient de incoerent și ineficient. Pentru PSD este însă vital ca, în condițiile în care miniștrii guvernului Năstase se îmbogățesc vertiginos fără să-și poată justifica averile cu acte, "prostimea" să nu știe câte sute de mii sau milioane de euro au ei în plus față de cei 10.000 prevăzuți de lege.

 

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR solicită tuturor oamenilor politici onești să nu se prevaleze de legea imorală prin care PSD își maschează corupția crasă din interiorul partidului, și să-și declare exact averile lor și ale rudelor lor. Solicităm politicienilor onești din România să se delimiteze de practicile oneroase ale liderilor PSD, care se sustrag controlului trecându-și averile pe numele rudelor. Ei rămân să se laude cu Dacia din 1977 și cu apartamentul de 3 camere, în timp ce copiii lor umblă în Porsche iar părinții de la țară posedă vile luxoase de 15 camere. Uniunea pentru Reconstrucția României - URR consideră, astfel, că a accepta standardele mizerabile ale PSD în materie de onestitate ar însemna să condamnăm România la încă multe cicluri electorale de corupție și mizerie.

 

 

 

Cosmin Alexandru, Președinte
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR