Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 28.05.2003

Pedagogia de tip PSD, pentru România de tip PSD

 

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR consideră catastrofale schimbările arbitrare și fără număr pe care actuala conducere a Ministerului Educației le abate în valuri asupra elevilor și sistemului de învățământ. În ciuda protestelor conjugate ale elevilor, părinților și cadrelor didactice, ministrul Educației continuă practica aberantă de a modifica, cu o lună înainte, condițiile de susținere a bacalaureatului și a altor examene.

 

Considerăm reprobabil modul în care demnitarii PSD încearcă să ia în proprietate ministerele, în general domeniile de activitate din România, începând chiar cu schimbarea numelui fiecărui minister, ca și cum PSD ar conduce altă Românie decât regimurile anterioare. Pentru a-și pune amprenta de partid asupra învățământului, ministrul PSD se simte obligat să facă praf reforma Marga. În goana lor după putere nelimitată, liderii PSD au uitat că, datorită acestei reforme, învățământul a fost primul capitol de negociere încheiat cu UE; același învățământ care, datorită aceluiași PSD, era în 1996 aproape neschimbat față de cel comunist dinainte de 1989, cel puțin la nivel preuniversitar.

 

Frenezia schimbării frizează patologicul. Ministerul este în stare și să elimine chiar și obligativitatea studierii limbii române în liceu, doar ca să nu mai lase nimic "contaminat" de regimul anterior, pentru ca elevii să studieze într-un învățământ curat pesedist, ce le va fi, într-adevăr, de mare folos pentru a se integra într-o Românie 100% pesedistă.

 

 

Cosmin Alexandru, Președinte
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR