Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 03.06.2003

Hoția guvernamentală,
singura instituție de succes a PSD

 

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR solicită guvernului Adrian Năstase demiterea ministrului Apelor și Protecției Mediului (MAPM), Petru Lificiu, care deturnează pe față fondurile ministerului. Deși restant la privatizarea industriei, PSD se dovedește campion la "privatizarea" banilor publici, adică a banilor noștri.

 

Acest caz de hoție ministerială, ultimul dintr-o lungă serie, arată cât de bine este organizată rețeaua corupției în PSD. Firma către care ministrul Apelor și Protecției Mediului a direcționat mai mult de 700.000 de dolari este controlată de ambasadorul României la Moscova, fost ministru PSD în același minister. Faptul că în conducerea firmei care câștigă sistematic licitațiile ministerului sunt și 2 directori din MAPM reprezintă un conflict clar de interese, care nu poate avea altă motivație decât corupția.

 

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR consideră că fenomenul corupției în PSD a atins apogeul. Așa cum ministrul Justiției vinde o casă unei companii naționale de 10 ori mai scump decât valoarea de piață și drenează astfel 90.000 de dolari din banii noștri, așa cum ministrul Culturii achiziționează opere de artă la prețuri mult umflate, ministrul Mediului are, ca orice ministru PSD care se respectă, propria lui schemă de înavuțire ministerială. Înțelegem acum de ce în averea declarată de Petru Lificiu figurează 9 apartamente și vile, 3 mașini și depozite mai mari de 10.000 de euro, dar nici o firmă care să producă în mod licit această avere: pentru că Petru Lificiu, ca un adevărat demnitar PSD, nu are nevoie să se îmbogățească licit, adică prin muncă cinstită.

 

 

Cosmin Alexandru, Președinte
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR