Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 25.06.2003

Programele antisociale ale PSD

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR consideră că politica PSD de subvenționare a construcției de locuințe este iresponsabilă și injustă. Subvenționarea unor vile de 50.000 de dolari nu poate avea nici un caracter social, și nici măcar de sprijinire a tinerilor, dintre care foarte puțini dețin zecile de mii de dolari necesare ca avans și salariile consistente necesare plătirii ratelor.

 

Faptul că PSD acordă facilități consistente unor persoane care deja au o situație materială foarte bună nu trebuie interpretat ca o reorientare spre dreapta a partidului de guvernământ. Situația se explică simplu dacă ținem cont că resursele disponibile nu ajung, mai ales în țară, decât pentru un număr mic dintre doritori, ceea ce produce încă o instituționalizare a corupției din care și pentru care trăiește PSD. Cel mai simptomatic pentru acest program este faptul că în județul Brașov lista începe cu un deputat PSD și șeful Poliției și continuă cu alte notabilități.

 

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR solicită întreruperea acestui program guvernamental aberant care cheltuie fără nici un criteriu sute de milioane de dolari. Considerăm că sprijinul statului ar trebui să meargă către cei care chiar au nevoie de ajutor, nu către cei care deja pot plăti un avans echivalent cu prețul unui apartament foarte bun. Mai ales, considerăm absolut necesar ca accesul la un astfel de program să fie perfect egal, nu pe bază de "liste", lucru care se poate realiza prin susținerea de către stat a unor credite avantajoase pentru construirea de locuințe.

 

 

Cosmin Alexandru, Președinte
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR