Uniunea pentru Reconstrucția României - URRUniunea pentru Reconstrucția României - URR
Select language:
 Română RO    Magyar HU    English EN 
 Home-ul meu e aici!   Pagina mea favorită! 
 Intră pe forum!
FIECARE CONTEAZĂ
Închis: 31.12.2004
  Prima pagină   Hartă site  
Direct@URR


Știri@URR
La e-mail
...în site!
Alegerile Generale 2004
Chat
Studio
Răspunsurile URR la chestionarul TI
Întâlnire Bran
Raport financiar
Alegeri locale 2004
www.bihor.urr.ro
www.cluj.urr.ro
www.brasov.urr.ro
www.arad.urr.ro
Programul Politic

 STARE DE SPIRIT 
Căutare
Google
FIECARE CONTEAZĂ DACĂ NU PARTICIPI NU SE SCHIMBĂ NIMIC

Data: 12.09.2004

 

 

Uniunea pentru Reconstrucția României - URR și-a lansat candidatul la președinția României

 

 

 

Sâmbătă 11 septembrie a avut loc la Hotelul Hilton din capitală lansarea candidatului Uniunii pentru Reconstrucția României - URR la președinția României. Acesta este domnul profesor universitar Marian Țața. În vârsta de 60 de ani, candidatul URR are o bogată experiență profesională, de conducere și de implicare în societatea civilă din România. Pe lângă activitatea de predare de la Facultatea de Electrotehnica din cadrul Universității Transilvania din Brașov, domnia sa este membru fondator al sindicatului Alma Mater al cadrelor didactice din învățământul superior iar între anii 1992 și 1997 a fost președinte al Asociației Pro Democrația.

 

După 1990 a participat la numeroase sesiuni naționale și internaționale privind drepturile omului, constituționalitate, democrație, minorități, legislație, ONG-uri, participare cetățenească, și analize politice.

 

"Acesta este un pas foarte important pentru URR, prezentarea unei alternative politice complete - candidat la președinție și candidați pentru parlament în toate județele țării" a precizat domnul Cosmin Alexandru, președintele URR.

 

Cu ocazia lansării candidaturii, domnul Marian Țața a declarat: "Tema centrală a campaniei mele se va axa pe creșterea șanselor și a interesului tinerei generații de a-și construi un viitor aici, acasă, alături de cei dragi. "CASA TA ÎN ROMÂNIA!" reprezintă un prim set de măsuri care să ducă la diminuarea exodului tinerei generații către alte țări."

 

Prezent la eveniment, maestrul Victor Rebengiuc, un alt membru marcant al URR, a apreciat ca "este foarte important să existe soluții pentru ca familiile sa nu mai trăiască drama separării de cei dragi doar pentru ca aici tinerii nu au șansa unui viitor decent".

 

In perioada imediat următoare candidatul URR va începe un turneu în țară pentru prezentarea ofertei sale politice in vederea strângerii semnaturilor necesare depunerii candidaturii.

 

 

 

Biroul de presă
Uniunea pentru Reconstrucția României - URR

 NetSoft - Linux Servers Install & Administration
Ai o idee, o observație, o dorință în legătură cu acest site?
 Trimite-o pe adresa webmaster@urr.ro 

 afișări 
[Confidențialitate] URR